IT-Brugerne

54 99 99 90 Mobil 21 24 94 01

E-Mail: thor@it-brugerne.dk

Om foreningen:

IT-brugerne i Nakskov er en forening af hovedsageligt ældre medborgere, der har besluttet at tage tilegnelse af viden om brugen af Pc'en og dens muligheder i egen hånd.

Der er et behov for at kunne kommunikere ved hjælp af den nyeste teknologi, selv om man ikke er på arbejdsmarkedet.

Konkret viden om og evnen til at udnytte Pc'en bliver et must for de kommende årtiers ældre. Mange af de opgaver, det offentlige i dag løser for ældre.

De fysiske opgaver som indkøb af dagligvarer, bankforretninger, posthusbesøg er oplagte funktioner, som den Pc-kyndige ældre sagtens kan klare selv med e-handel, homebanking og e-post. Mange møder med de sociale myndigheder bliver erstattes med kommunikation via e-mail eller chat på nettet.

Situatinen er sådan i dag, at IT-Brugerne i Nakskov har 586 medlemmer i aldersklassen 30 - 85 år